Gledelige, men uventede tilbakemeldinger

Her er noe jeg ikke hadde tenkt på: At noen faktisk skulle lese boken.

Det høres kanskje rart ut, for hvordan kan en forfatter la være å tenke på framtidige lesere? For meg var det først morsomt da jeg fikk høre at faren min hadde lest boka i løpet av et par dager. I følge moren min måtte hun gå og se til ham for han hadde sittet helt alene og ledd høyt, og så var det bare Dødens skole han leste. Men så kommer flere og flere, og mange av dem i målgruppen, og forteller meg at de liker boka. De forteller meg om scener de liker, og om hvor spennende de synes det er, og hvordan de ser for seg de ulike figurene.

Det hadde jeg faktisk ikke beregnet. Jeg hadde tenkt meg at jeg skulle arbeide for å få boka utgitt, det skulle være en lansering, kanskje litt skriverier i avisa, og så ferdig. Neste prosjekt.

Jeg arbeider selvfølgelig videre med neste prosjekt, men for en uventet og positiv overraskelse det er at fortellingen min blir til leseglede hos andre mennesker. Den lever liksom videre etter at jeg har sluppet den fra meg – og jeg burde ha forstått at det ville skje, men det er altså noe jeg ikke har viet en tanke.

Rart. Men godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s