Mere grøss i Sluket

Og jeg som allerede har gitt ut en grøsser i år! Nå finnes også Sluket i butikkene!

sluket

I fjor ble jeg kontaktet av Egmont Kids Media med spørsmål om jeg hadde lyst til å skrive en av grøsserne i serien Grusom som da var på planleggingsstadiet. Da var jeg midt i språkvaskerperioen med Skyggefødt, og var liksom i grøsser-modus. Og så sa redaktøren: «Det kan godt være VELDIG skummelt.»

Jeg bare: Yes!

Nå er boka ute, og i motsetning til mine forrige bøker er dette ei som du kan kjøpe i butikken. Den står sammen med Donald og ukeblader, og koster bare 129 kroner. Du kan faktisk abonnere på hele serien. Info finnes bakerst i boka, pluss tre kapitler fra neste bok i serien.

Handlingen i Sluket er, kort fortalt, det som skjer når familien til tretten år gamle Runar overtar et gammelt hus i Sørvik. Det viser seg å ikke være et vanlig, gammelt hus, og den tidligere eieren drev med en god del overnaturlige ting der. Det blir amputasjonsredskaper, fluelarver, svart ektoplasma og ei gammel gjeld som må betales … med menneskekjøtt.

Her har du et lite utdrag:

Det var ingen tvil lenger. Noe beveget seg under såret. Et eller annet var fanget inne i armen hans, i kjøttet, under huden. En forferdelig tanke slo ned i Runar. Tenk om det var …

Plutselig åpnet såret seg. Med store øye så Runar rødt kjøtt komme til syne. Han forventet blod, men det var svart, seig væske, nesten som olje, som rant nedover armen. Så kom det han hadde fryktet. Det veltet ut hvite, små larver fra såret.

Ææææsj, ikke sant? Les mer på nettstedet til Grusom-serien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s