Skrytesida

Tilbakemelding fra Grøtte skole, Sør-Trøndelag, etter forfatterbesøk «Dødens skole»:
Dette var engasjerende og meget bra! Både elever og lærere var svært fornøyde. Jeg må legge til at det er spesielt artig å få besøk av forfattere som kan formidle. Dette er en super motivator for elever som sliter med lesing og skriving.
Tilbakemelding fra Framnes Kristne VGS etter skolebesøk med «Helten, heltinna, offeret, skurken og de fu**ings monstrene»:

Ville berre sende ein stor takk for besøket i dag av forfattar Jan Tore Noreng. Han engasjerte publikumet sitt og gjorde inntrykk på elevar og lærarar med måten han skildra korleis karakterar blir til, men også om sin store kunnskap om film og seriar som fengjer ungdom. Kombinasjonen av å snakke om skrekkfilm/horrorfilm og verkemiddel der for så å knytte dette opp til det å skrive litteratur, fall i god smak her! Elevane lo og koste seg av vitsane og dramatiseringane hans, samstundes som dei fekk innsikt i korleis ein kan gå fram for å bli ein forfattar! Med mykje humor og gode døme frå film han har sett og tekstar han har skrive, gjorde han økta til ei annleis og inspirerande oppleving av litteratur for tilhøyrarane!

Ketil Stokkan om «Drømmejegeren – eller: Når du dør kommer du til Internett»:
Elevene mine på Storsteinnes skole (niende klasse) var opplukt etter seansen med Jan Tore, spesielt guttene. Det var også ei kraftig påminning om hva en norsklærer bør kunne om spill/gaming og sci fi for å kommunisere bedre med elevene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s